Henkilökultti

perjantai, lokakuu 31, 2003

Syksy taitaa olla vähitellen tulossa, kun aamuisin on pimeää. Ajattelin antaa itselleni lepopäivän joko sunnuntaina tai lauantaina ja totesin sunnuntain tähän sangen otolliseksi. Oli gm-kokous salaisesta pelistä PT:n, Ronin ja Mussun (ja kai tuukankin vähän) kanssa. Aika paljon ideoita asetettiin ilmaan, joten kuvittelisin siitä tulevan hyvän. Tarkkailkaa sähköpostianne muutamien viikkojen kuluttua.

Huomasin, ettei minulla ollut tarpeeksi aikaa rakennella Historian genealogian tuottamisesta kirjoitelmaa Solmukohtaa. Gradu, vaalit, pari peliprojektia, yhdistystoiminta ja kahden tutkinnon samanaikainen vääntö veikin yllättävän paljon keskittymisaikaa. No, julkaisen sen sitten joskus myöhemmin varmaan jossain muualla - eiköhän se ole sitten netissäkin teille uteliaille.

Suolin vuosikokouskin on kai tulossa. Olen havainnut itsessäni epänormaalin kiinnostuksen moisiin outoihin hypermuodollisiin valtaleikkeihin. Täytyy ehkä miettiä tuoko osallistumiseni Suolin vuosikokoukseen mitään aitoa lisä-arvoa kenelläkään.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home