Henkilökultti

maanantai, marraskuu 22, 2004

Minusta ollaan kuulemma huolissaan kotimaassa. Ei huolta, kunnossa ollaan. Totesimme Teron kanssa, etta liiallinen alkoholinkaytto on vaarallista ja katkaisimme ryyppyputkemme (mulla yhdeksan paivaa, terolla kaksi viikkoa). Lisaksi totesimme rankaisun olevan paikallaan ja paatimme kiipeilla vuorille. Osasyyna tahan painoni yllattava nousu alkoholinkayton seurauksena - taytyy varoa, ettei minusta tule taysin tuurijuoppo. Onneksi Suomessa ei varmaan voi ryhtya ryyppaamaan.

Lauantaina meilla oli vieraita syyriasta ja saimme melkein tappelun aikaan amerikan ulkopolitiikasta ja naisen asemasta. Oi naita kulttuurien kohtaamisia. Sain myos isani kiinni viikko isanpaivan jalkeen. Parempi myohaan kun ei milloinkaan. Bonuksena postini on taynna HYY tauhkaa ja yritan ratkaista dilemman vapaa-ajan ja omatunnon valilla. Miten minulla on sellainen tunne, etta vastaan kuitenkin taas niihin kaikkiin maileihin..

Luin Zen ja moottoripyoran kunnossapidon. Sen kannattaa jokaisen sekopaan ja filosofiasta kiinnostuneen lukea. Samaan mielenhairioon tarkistin kevaan ohjelmaani ja totesin ranskalaisen jarjestelman olevan verraton: kun syksylla on noin niinkuin suunnilleen taysipaisia ja rationaalisuuteen taipuvaisia filosofeja kuten Hegel, Platon, Pascal, Cavailles ja Merleau-Ponty, niin kevaalla mennaan sitten irrationaalionaaliselle puolelle niin etta pamahtaa: Feuerbach, Nietzsche, Schopenhauer, Husserlin myohaistuotanto, Hume ja Heidegger. Hurlumhei sanoo opintojen ohjaajani varmaan Helsingin filosofian laitoksella - ehka en valita siita kuitenkaan.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home