Henkilökultti

keskiviikko, joulukuu 14, 2005

Talven kiireet alkavat hiukan hellittää, yksi megadeadline on vielä ensimmäisen konferenssipaperini (I hope) kanssa, mutta ehkä sitä ei näin villiä tutkijaelämää viettävänä voi välttää. Kaikenlaisia järjestöhommia hoidellut tässä, mutta jonkin verran enempi vielä taitaa olla tiedossa ensi viikolla (tilinpäätösten muodossa).

Muuten, jos tiedätte eettisen pankin, niin vinkatkaapa mullekkin. Jos rahat eivät menisi ihan suoraan pääomasijoituksena sellaisille yrityksille, joiden pää-asiallinen väärä ja lyhytaikainen tavoite on osakkeenomistajan voiton maksimointi työntekijöiden, kuluttajien ja ympäristön kustannuksella.

Susilistalla on liikkunut yllättävän tietoista materiaalia. Kommentoisi ehkä lähipäivinä, jos keksisi jotain kontribuoitavaa. Muuten pikkujoulukausi kuumimmillaan. Ehkä tästä kertovaa on se, että en ole käynyt vielä yksissäkään pikkujouluissa tänä vuonna, enkä näytä kerkiävän käymäänkään. Jos ei nyt yllättävän todellisuudesta vieraantuneita SYLlin glögejä ja sitvasin joskus helmikuussa olevia pikkujouluja lasketa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home