Henkilökultti

keskiviikko, toukokuu 02, 2007

Rauha, ystävyys, solidaarisuus!

Nyt on taas kyllä marssittu tarpeeksi joksikin ajaksi. Ensin vappuaattona Euromaydayta ja sieltä mutkan kautta Koskelaan. Ennen mellakointia vaarallisten anarkistien aihetta koskevassa tiedotuskeskuksessa aloittelemassa. Poliisi ei vastakkaisista odotuksista huolimatta ratsannut koko paikkaa. Koskelan hauskoista bileistä suht' aikaisin kotiin.

300 (Raining men versiona) on kyllä aivan hervoton. Jos tämän näkee, niin ei tarvitse nähdä enää leffaa.
- This is madness!
- No, this is Sparta!

Aamulla marssimassa yhteismarssissa ja kuuntelemassa Hiskiä. Sitten hengailemassa puistossa ensin vapaamuotoisesti, sitten toisessa puistossa sosialidemokraattisesti ja lopulta vappulounaalla jossain mukavassa intialaisessa paikassa Kalliossa.

Sitten Poliisien talolle saunomaan yhteisvasemmistolaisesti loppuillaksi.Pois juuri silloin kuin toveri kansanedustaja ja toverit kansanedustajaehdokkaat saapuivat. Lätkämatsin loppu jossain Iso-Roobertinkadulla tavallisten epäiltyjen seurassa ja sitten ESOon Uudelle. Kansainvälinen raikui toiveuusintana Jazz-versiona, varmaan siellä sangen pitkästä aikaa. Sibelius näytti seinällä aiheesta vähän happamalta. Muina aiheina punakone ja vaikuttavat serenadit. Snägärin kautta baariin, josta löytyi sitten se spekuloitu espanjalainen vappuheila - toki onneksi aamuyön puolella.

Nyt otetaan sitten taas muutama päivä varmaan vähän rauhallisemmin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home